Quan comprem el nostre TPV o POS per al nostre restaurant, bar o similar hi ha diferents factors que haurem de considerar per no perdre el temps i en definitiva els diners.
En quant a preus hi ha moltes ofertes de diferentes empreses a internet que venen el material, més el software (gratuït) a un preu ridícul, aixó està bé i es pot tirar endavant amb aixó, però, val la pena? Quins son els desavantatges d’aquestes máquines i programes?
DESAVANTATGES DE TPV ECONÓMICS
Normalment, aquestes máquines venen manques de potencia, no incorporen les darreres actualitzacions, per tan problemes de seguretat, no són tàctils o ocupen molt d’espai. Són configuracions fetes per abaratir els costos i poder obtenir un marge més gran.
El servei post-venda també s’en ressent, ja que sòl ser gairebé inexistent, i tenint en compte que el programa tpv que hi ha intal·lat és gratuït, el més normal és que no tingui les opcions que podria tenir un altre, opcions que d’altra banda podem necessitar però no se li pot retreure res al preu que estem comprant el sistema, si el que volem es poc menys que una caixa registradora, com les d’abans, però amb pantalla més xula, doncs aquesta és la opció.
ALTRES OPCIONS DE TPV PER HOSTALERIA
Opcions de TPV i programes hi han moltes i molts preus, però si que cal mirar una mica en detall el que ens estàn oferint ja que podem estar pensant que ens estalviem, però resulta que quadrar la caixa, imprimir tiquets i tenir una resposta àgil del programa tan per cobrar com per fer comandes a cuina, ens porta molt de temps, no funciona o té problemes de sincronització o simplement la opció que necessitem no hi és, etc.
Hem d’aprendre doncs a valorar l’esforç dels demés i confiar en els professionals que si més no t’acompanyen en la instal·lació del sistema, la seva configuració i en la resolució de dubtes.
Software de qualitat
altres productes
Comencem a treballar?
SÍ!
Posa't en contacte amb nosaltres amb aquest formulari o fes servir el mail o telèfon que trobaràs a l'apartat de Contacte.